Over ons

De eigenaars van het Hof van Eggertingen Lodges & More zijn Arnold en Edith Nivelle – van den Bosch. Ze zijn beiden geboren en getogen in Riemst en na studies en een eerste job teruggekeerd naar hun geliefde streek.

Toen zich de gelegenheid voordeed een te restaureren monumentaal pand te kopen met rijke geschiedenis en met de mogelijkheid er een B&B in te creëren twijfelden ze geen ogenblik. Arnold was namelijk al jaren passioneel bezig met heemkunde en Edith koesterde de droom ooit een B&B uit te baten.

Na jaren restauratie was het pand in zijn oude glorie hersteld. Inmiddels waren de twee zonen ook al wat ouder en kwam er op gezinsvlak weer wat meer tijd en ruimte vrij wat de mogelijkheid gaf de B&B op te starten. Met de zonen kwamen er ook alpaca´s bij. Ondertussen maken ze deel uit van de totale beleving en breidt de alpaca-familie verder uit.

Arnold en Edith houden van het contact met hun gasten en halen veel voldoening uit het creëren van een unieke ervaring voor hen. Arnold neemt zijn gasten graag terug mee in de tijd tijdens een rondleiding op de site en door het dorp. Ze vinden het een mooie gedachte dat ze alzo de rijke lokale geschiedenis mee levend kunnen houden.

Op dit moment wordt er een tweede historisch pand zorgvuldig gerestaureerd en zal ook de oude, lokale traditie van het jeneverstoken en fruit distilleren in ere worden hersteld. Op deze manier hopen ze een steentje te kunnen bijdragen aan het bewaren van het historisch erfgoed.